Acai viktminskning

Förutom att vara rik på näringsämnen som Omega 3-fetter och fibrer och med de högsta nivåerna av antioxidanter av alla livsmedel, har vetenskapliga bevis visat att acaibären innehåller flera viktiga ingredienser som hämmar aptiten, ökar ämnesomsättningen och hjälper till att bygga muskler. Det faktum att det praktiskt taget inte finns några biverkningar, så du kan i allmänhet konsumera så mycket acaiprodukter som du vill har gjort acaibären mycket populära på senare tid.

Acai dieten

Det finns inte en specifik acaibärdiet, utan snarare dieter som använder acaibär tillsammans med någon annan viktminskningplan de föredrar att följa.

Det är ofta ihopkopplad med en tarmrensande produkt eller med andra näringsmässiga ingredienser som sägs öka viktminskning. Acaibäret konsumeras främst för dess antioxidantiska effekter, som även kan påträffas i exempelvis blåbär och rödvin. Förespråkarna för dieter innehållande acaibär hävdar att dessa antioxidanter kommer att förbättra det allmänna välbefinnandet och vitaliteten som ska stödja en långsiktig viktminskning.